Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Toimintaperiaate: MUTKU ry on voittoa tuottamaton yhdistys

Yhdistys antaa kaikille (viranomaiset, tutkijat, konsultit, toiminnanharjoittajat) maaperän tutkimus- ja kunnostusasioista kiinnostuneille mahdollisuuden verkostoitua, oppia uusia ja ajankohtaisia asioita tai tuoda itse esille ideoita yhdistyksen järjestämissä seminaareissa sekä Mutku-päivillä. Ilman yhdistystä tätä mahdollisuutta ei ole. Tämä on jo arvo sinänsä.

Yhteisöjäsenmaksu voidaan ajatella yritysten halukkuutena tukea yhdistyksen arvokasta toimintaa. Yhteisöjäsenet ovatkin tärkeä tulon lähde ry:n toiminnan pyörittämiselle.

Yhteisö- kuin henkilöjäsenetkin pitävät toimintaamme yhteiskunnallisesti merkittävänä ja tärkeänä ja osallistuvat runsaslukuisina päiville.

Oletko kiinnostunut Mutku ry:n toiminnasta?

Maaperän tutkimus- ja kunnostusyhdistys ry valitsee uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle syyskokouksessa, joka kokous pidetään jokaisen vuoden marraskuussa. Jos kiinnostuit, niin lähetä tietosi osoitteeseen info@mutku.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan asioihin yhdistyksen hallituksen jäsenenä. Olet aktiivinen, toimelias ja osallistuva henkilö. Hallituksen jäsenen kausi on kaksi vuotta ja kokouksia järjestetään pääkaupunkiseudulla n. 8 kertaa vuodessa.

Ystävällisin terveisin,

MUTKU ry